Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päivitystä vuoden 2018 jäsenyyksistä, kilpailulisensseistä ja vakuutuksista

Lisätty 03.01.2018

Vuoden 2018 jäsenyydet ja kilpailulisenssit hankitaan SuomiSport-rekisterissä. Järjestelmien viivästyminen aiheuttaa siirtymäkaudelle erityisjärjestelyjä.

Vuoden 2018 jäsenyydet ja kilpailulisenssit hankitaan SuomiSport-rekisterissä. Kilpailulisenssien hankkiminen rekisterin kautta onnistuu jo, mutta jäsenmyynti on vielä vaiheessa. Seuran jäsenedut ovat voimassa vuoden 2017 jäsenmaksulla maaliskuun loppuun asti. Mikäli kokonaan uusi jäsen haluaa tässä siirtymävaiheessa liittyä seuraan, pyydämme ottamaan yhteyttä seuran sähköpostin kautta (lentavat.lautaset(at)gmail.com).

Järjestelmien viivästymisen takia Kisakoneessa pääsee ilmoittautumaan mukaan alkuvuoden kilpailuun 2017 lisenssillä, mutta se ei oikeuta kilpailemaan.

1.1.2018 lukien Kisakoneessa järjestettävään kilpailuun osallistuakseen tulee siis olla kilpailuhetkellä voimassa oleva kilpailulisenssi. Ellei lisenssille ole akuuttia tarvetta, pyydämme hankkimaan lisenssin vasta seurojen jäsenmyynnin avautuessa SuomiSportissa. Mikäli tarve on lisenssille ennen jäsenmyynnin avautumista, lunasta kilpailulisenssi SuomiSportissa ja toimita SuomiSportin rekisteröitymisen yhteydessä saamasi Sportti-id seurasi jäsenvastaavan tietoon (=seuran sähköposti). Lisenssi- ja jäsentiedot yhdistetään jälkikäteisesti. Tämä edellyttää manuaalisia työvaiheita ja katkos lisenssin voimassaolossa on mahdollinen.

Myös Sporttiturva-vakuutus on tulossa vuodelle 2018. Hinnaksi tulee noin 40€ ja se tulee saataville SuomiSportiin mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja Suomen Frisbeegolfliiton sivuilta ja 2.1.2018 tilannepäivityksestä.