Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Radat

Kouvolan alueella sijaitsee useita frisbeegolfratoja. Alla lueteltuna osa näistä. Tarkempia tietoja ja ratakarttoja löydät näistä klikkaamalla radan nimestä linkkiä.

Käyrälampi DiscGolfPark - Käyrälammen läheisyydessä Joutsenenpesänkallion alueella sijaitseva uusi 18-väyläinen frisbeegolfrata, josta löytyy haastetta myös pitempään harrastaneille. Rata on metsärata ja luokitukseltaan se on AA1. Pysäköintitilaa löytyy osoitteesta Käyrälammentie 16, Kouvola ja infotaulu löytyy kuntopolun alikulun Käyrälammen puolelta. Ensimmäinen väylä alikulun jälkeen kuntopolun vasemmalta puolelta.

Koivusaari DiscGolfPark - Myllykoskella Koivusaaren uimalan läheisyydessä oleva puistomainen 9-väyläinen frisbeegolfrata, joka sopii niin aloittelijoille kuin harrastelijoillekin. Aloituspaikka löytyy Suolasenkoskentien varresta noin parisataa metriä ennen maauimalan parkkipaikkaa.

Urheilupuiston frisbeegolfrata - Kouvolan jäähallin läheisyydessä sijaitseva lyhyt 9-väyläinen puistorata, joka sopii aloittelijoille ja lähestymisharjoitteluun myös pitempään harrastaneille. Aloituspaikka löytyy Topinkujan kääntöpaikan vierestä.

Harjunmäen frisbeegolfrata - Valkealan kirkonkylän läheisyydessä sijaitseva Valkealan Kajon perustama ja ylläpitämä 18-väyläinen hiekkakuopparata, joka pitää sisällään myös metsäväyliä. Rata sopii aloittelijoille, mutta metsäväylät tarjoavat haastetta myös kauemmin harrastaneille. Rata sijaitsee Toikkalantien varressa VT15 ja Valkealatalon puolessa välissä.

Jaalan frisbeegolfrata - Jaalassa Liikasenmäen pihapiirissä sijaitsee Lions' Club Jaala ry:n perustama 9-väyläinen rata, joka on avoinna kaikille tapahtumapäiviä lukuunottamatta. Rata soveltuu aloittelijoille ja harrastelijoille. Radan osoite on Jaalantie 75.

Ankkapurha DiscGolfPark - Kymijoen historiallisissa maisemissa Nuorisokeskus Anjalan välittömässä läheisyydessä. Rata on 9-väyläinen puistorata jota ollaan laajentamassa 18-väyläiseksi kesällä 2022.

Lassila Frisbeegolf  - Naukion urheilupuistossa Kuusankoskella Sami Hyypiä areenan vieressä sijaitsee 12-väyläinen metsärata. Rata soveltuu lajiin tutustujille ja aloittelijoille väyläpituuksien vaihdellen 43-110m välillä. 

Eerola DGP - Eerolan golfkeskuksessa sijaitseva 9-väylän metsärata vaihtelevassa maastossa. Rata sopii kaikentasoisille heittäjille. Golfkeskuksessa on käytettävissä kahvio ja ravintola.

Korvenkylä DiscGolfPark - Eteläisessä Kouvolassa Korvenkylässä sijaitseva 11-väyläinen rata. Väylät ovat 30-66m mittaisia, joten se sopii erinomaisesti aloittelijoille. Radan osoite on Korventie 703

VIIKKOKILPAILUKALENTERI KAUDELLE 2024

 

Linkki Käyrälammen viikkokilpailuihin

Linkki Harjunmäen viikkokilpailuihin

 

KVLL ViikkokisakalenteriKVLL Viikkokisakalenteri