Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Radat

Kouvolan alueella sijaitsee viisi frisbeegolfrataa.

Käyrälampi DiscGolfPark - Käyrälammen läheisyydessä Joutsenenpesänkallion alueella sijaitseva uusi 18-väyläinen frisbeegolfrata, josta löytyy haastetta myös pitempään harrastaneille. Rata on metsärata ja luokitukseltaan se on AA1. Pysäköintitilaa löytyy osoitteesta Käyrälammentie 16, Kouvola ja infotaulu löytyy kuntopolun alikulun Käyrälammen puolelta. Ensimmäinen väylä alikulun jälkeen kuntopolun vasemmalta puolelta.

Koivusaari DiscGolfPark - Myllykoskella Koivusaaren uimalan läheisyydessä oleva puistomainen 9-väyläinen frisbeegolfrata, joka sopii niin aloittelijoille kuin harrastelijoillekin. Aloituspaikka löytyy Suolasenkoskentien varresta noin parisataa metriä ennen maauimalan parkkipaikkaa.

Urheilupuiston frisbeegolfrata - Kouvolan jäähallin läheisyydessä sijaitseva lyhyt 9-väyläinen puistorata, joka sopii aloittelijoille ja lähestymisharjoitteluun myös pitempään harrastaneille. Aloituspaikka löytyy Topinkujan kääntöpaikan vierestä.

Harjunmäen frisbeegolfrata - Valkealan kirkonkylän läheisyydessä sijaitseva Valkealan Kajon perustama ja ylläpitämä 18-väyläinen hiekkakuopparata, joka pitää sisällään myös metsäväyliä. Rata sopii aloittelijoille, mutta metsäväylät tarjoavat haastetta myös kauemmin harrastaneille. Rata sijaitsee Toikkalantien varressa VT15 ja Valkealatalon puolessa välissä.

Jaalan frisbeegolfrata - Jaalassa Liikasenmäen pihapiirissä sijaitsee Lions' Club Jaala ry:n perustama 9-väyläinen rata, joka on avoinna kaikille tapahtumapäiviä lukuunottamatta. Rata soveltuu aloittelijoille ja harrastelijoille. Radan osoite on Jaalantie 75.