Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jäseneksi Kouvolan Lentäviin Lautasiin

Vuoden 2020 jäsenyydet ja kilpailulisenssit hankitaan SuomiSport-rekisterissä. Vuoden 2020 aikuisten jäsenmaksu on 20€ ja juniorien (vuonna 2002 tai myöhemmin syntyneet) jäsenmaksu 15€. Molemmat sisältävät Suomen frisbeegolfliiton jäsenyyden. Maksutapoina SuomiSportissa toimivat verkkomaksu, korttimaksu sekä maksu laskulla ja erissä. Myös jotkin liikuntasetelit toimivat. HUOM! Jäsenyys pitää olla hankittuna ennen kilpailulisenssin hankintaa.

 

Seuraavassa ohje sekä uusille jäsenille että jäsenyyttä uusiville Kouvolan Lentävien Lautasten jäsenyyden hankintaan.

 

1. Mene osoitteeseen  http://www.suomisport.fi

 

2. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron avulla.

 

3. Täytä tietosi. Alaikäisen jäsenyyttä hankittaessa huoltaja tekee itsensä lisäksi myös lapselleen profiilin. Tietonsa jo aiemmin täyttänyt ohjataan suoraan profiiliinsa.

 

4. Paina "Ostamaan" joko yläpalkista tai keskeltä profiiliasi. Valitse eteen tulevista vaihtoehdoista mieluinen. Tässä vaiheessa tarjotaan myös vakuutusta. SFL:n jäsenseurojen jäsenille on tarjolla vuodelle 2020 Pohjola Vakuutus Oy:n Frisbeegolfin Sporttiturva 2020 -vakuutus hintaan 65 € / henkilö. Vakuutus päättyy 31.12.2020. Jos on ostamassa jäsenyyttä alaikäiselle, valitaan järjestelmän sitä kysyessä jäsenyyden kohteeksi lapsen profiili. Mahdollinen alaikäisen lisenssi ja vakuuutus hankitaan myöhemmin samalla kaavalla.

 

5. Hae seuraa "Frisbeegolfseura Kouvolan Lentävät Lautaset".

 

6. Valitse tuotteeksi jäsenyys ja osta.

 

Tervetuloa seuraan!