Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jäsenedut

Seuran jäsenet ovat automaattisesti myös Suomen Frisbeegolfliiton jäseniä

  • Liiton jäsenmaksu sisältyy seuran jäsenmaksuun
  • Liiton jäsenyys mahdollistaa kilpailulisenssin hankkimisen

Seuran jäsenillä on oikeus alennuksiin Powergripissä, Frisbeepointissa, Innovastoressa sekä DGstoresta.

Seuran jäsenet pelaavat viikko- ja ledikilpailuja alennetulla kilpailumaksulla.

Seuran jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan seuramestaruuskilpailuihin.

Seuran jäsen voi hankkia seuralta Bag Tagin.

Seuran jäsen voi hankkia Suomen Frisbeegolfliiton neuvotteleman Sporttiturva-vakuutuksen.

Seura-alennusten aktivointi kaupoissa:

Powergrip:
Valitse omissa tiedoissasi seura pudotusvalikosta. Tästä tulee seuran yhteyshenkilölle, joka käy hyväksymässä alennukset voimaan.

  • Powergripissä myös ilmainen seuratoimitus, joka valitaan tilauksen yhteydessä toimitustavaksi ja kommenttikenttään kirjoitetaan "Kouvolan Lentävien Lautasten seuratilaus". Tilaukset lähtevät joka viikko keskiviikkona postiin ja saapuvat seuran yhteyshenkilölle.

Frisbeepoint:
Valitse omissa tiedoissasi seura pudotusvalikosta. Liike vahvistaa itse alennukset jollain aikataululla seuran toimittaman jäsenlistan perusteella.

  • Frisbeepointissa myös ilmainen seuratoimitus, joka valitaan tilauksen yhteydessä toimitustavaksi. Tilaukset lähtevät joka viikko maanantaina postiin ja saapuvat seuran yhteyshenkilölle.

Innovastore:
Kauppaan kirjautuneille jäsenille aktivoidaan seura-alennukset suoraan asiakastiliin. Alennukset päivitetään kaupan päässä asiakastileihin seuran jäsenvastaavan toimittaman listan perusteella, joten ilmoitathan meille saman sähköpostiosoitteen kuin mitä käytät InnovaStoressa. Mikäli seurajäsenyytesi on voimassa ja sinulta vaikuttaisi puuttuvan jäsenedut, ota yhteyttä seuran sihteeriin. Jäsenalennukset ovat tuotekohtaisia ja koskevat kaikkia Innovan ja Discmanian stock-kiekkoja ja monia muita tuotteita. 

DGstore:
Lähetä yhteydenotto dgstore.fi -sivuston kautta tai sähköpostia asiakaspalvelu@dgstore.fi ja pyydä Kouvolan Lentävät Lautaset -jäsenenä seura-alennusta. Alennuksen lisääminen vaatii rekisteröitymistä verkkokauppaan.

  • DGstore tarjoaa -10 % alennuksen verkkokaupan ja myymälän tuotteista. Panostamme nopeaan, yksilölliseen ja asiakaslähtöiseen palveluun. Perheyrityksen visiona on toteuttaa unelmia; unelma siitä että saa leipänsä lajin parista, sekä tarjota samaa unelmaa myös muille harrastajille. Tuemme aktiivisesti niin kilpapelaajia kuin lajin aktiiveita, sekä tietysti myös seuroja jotka tekevät tästä lajista sellaisen kuin se on; elämyksen. Tervetuloa verkkokauppaan sekä kivijalkamyymäläämme Keravalla osoitteessa Jäspilänkatu 19.