Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kouvolan Kevätavoimet heitetty

Lisätty 24.05.2019

Kouvolan kevätavoimet järjestettiin huhtikuun puolessa välissä Käyrälammen frisbeegolf radalla. Ajankohta ja olosuhteet huomioiden kilpailuun oli ilmoittautunut runsas määrä innokkaita heittäjiä.

Sää suosi kilpailua lämmittävän kevätauringon muodossa. Rata on haastava kesäisissä oloissakin, mutta nyt lisää vaikeuskerrointa toi väylillä pitkää miestä jopa polveen saakka yltävä lumi. Tiit oli seuran talkooporukka hellinyt loistavaan kuntoon, joten huonoista avauksista ei käynyt syyttäminen olosuhteita.

Monelle kilpailu oli kauden avauskilpailu ja paikka muistella talven aikana unohtunutta tekniikkaa. Oman seuran tiukimmin harjoitelleet löytyivät alle 18-vuotiaista junnuista, jossa sijat 1. ja 3. ottivat Veikka Puhalainen ja Samuel Pöyry. Toisella kierroksella pojat heittivät kovatasoisen kierroksen Veikan päätyessä tulokseen 57 (-2) ja Samuel 60 (+1).

Kalle Lehto otti avoimessa sarjassa rutiinilla jaetun 3. sijan voiton mennessä JyLi:n Hao Kanervalle.

Muut seuran kilpailija hakivat vielä unelmalinjoja ja puttia vaihtelevin tuloksin. Voitiin todeta, että väylät eivät olleet leventyneet viime kesästä juurikaan.

Kouvolan kevätavoimien tulokset: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=900296&view=result

VIIKKOKILPAILUKALENTERI KAUDELLE 2024

 

Linkki Käyrälammen viikkokilpailuihin

Linkki Harjunmäen viikkokilpailuihin

 

KVLL ViikkokisakalenteriKVLL Viikkokisakalenteri